Vivaio is opgericht in 2015 door Luca Franken en is een online marketing bureau die MKB'ers helpt met genereren van meer sales en leads.

Luca heeft als online marketeer gewerkt in New York en Barcelona voor merken zoals Buddha to Buddha en FC Barcelona. Vervolgens heeft hij het Amsterdamse Canal Company geholpen met een significante groei in online sales.

Hij zag een gat in het Nederlandse MKB voor een online marketing bureau die levert waar MKB'ers het meeste behoefte aan hebben: leads en sales. Hieruit is Vivaio ontstaan. 'Vivaio' is het Italiaanse woord voor 'broedplaats' en staat symbool voor de online groei die het bureau stimuleert.

Online rendement staat bij Vivaio centraal.

Inmiddels heeft Vivaio honderden e-commerce bedrijven en B2B dienstverleners geholpen met het genereren van meer online sales en leads. Dit wordt gerealiseerd door resultaatgerichte online marketing disciplines zoals Google Adwords, Facebook Ads en zoekmachine optimalisatie.

Voor elke klant wordt er een team samengesteld van specialisten die zich maandelijks bezig houdt met het behalen van meer online rendement.

Dankzij de behaalde resultaten is Vivaio beloond door Google als gecertificeerd Google marketing bureau.