Shopify

Shopify ideal is een grote nieuwe stap voor de Nederlandse payment provider Mollie. Shopify is het snelst groeiende webshop platform ter wereld. Met meer dan 120.000 webshops die gebruik maken van Shopify breidt het gebruiksvriendelijke platform nu uit met de belangrijkste betaalmethode van Nederland, IDEAL.

shopify ideal

Global domination

Shopify is in mei 2015 naar de beurs gegaan en heeft in de eerst maand al zeer positieve resulaten laten zien met bijna een verdubbeling in waarde. De beursgang was nodig om internationale expansie te faciliteren. Voor de Nederlandse markt is er dus gebruik gemaakt van een partnership met Mollie. Shopify ideal is nu beschikbaar voor alle 120.000 webshops en zal het een zeer interessant platform maken voor de Nederlandse online winkeliers.

Shopify ideal

Het voordeel van het koppelen van Mollie aan je Shopify webshop is dat je zeer gemakkelijk de belangrijkste betaalmethoden kan integreren in je webwinkel. Koppel binnen enkele minuten IDEAL, Mister Cash, creditcard, Paypal, Sofort Banking en meer aan je webshop.

Voor meer informatie over Shopify ideal klik dan hier.